Feesten & Partijen

Wat gaat het worden? Een themafeest? Of heb je een hele bijzondere reden om een feest te organiseren. Wij maken er graag een geweldige dag van waar mensen natuurlijk nog lang over napraten.

Het programma is leidend. Dat bespreken wij als eerste. Het aantal gasten, het aantal kinderen. Hoe laat de gasten arriveren. Dan bespreken wij de wensen op het gebied van catering. Wil je op voorhand proeven, dan verzorgen wij een kleine proeverij op een later tijdstip.

De aankleding van de zalen en het entertainment is natuurlijk bepalend voor het feest. Zo kan de ballonnenman een prachtige boog maken. Of andere ballon decoratie plaatsen. Verse bloemen of bloemstukken in thema kleuren.

Als er veel kinderen zijn, dan kunnen wij dames inzetten om te schminken, knutselen, spelletjes doen, voorlezen. Want het is pas echt feest als ook de kinderen vermaakt worden.

Een artiest of een band? Veel is afhankelijk van uw budget. Ook het aantal gasten is bepalend. Heeft u een lang durende receptie, met veel gasten, dan is het wellicht een idee om table magic in te zetten. Een goochelaar die de gasten entertaint.

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Wij beschikken over een traplift.

Contact

Overstag 20  8221 RG Lelystad

0320-263663

06-57182727

Contact@aanutwater.nl

Openingstijden

  • 7 dagen per week geopend van 10.00-17.00 uur
  • Afhalen mogelijk van 12.00-19.00 uur
Kerstavond geopend
1e Kerstdag geopend
2e Kerstdag geopend
 
27 december t/m 2 januari gesloten

Vergaderzaal

Ook voor besprekingen kunt u bij ons terecht. En wij verzorgen de rest.

High Tea?

Aan ut Water heeft verschillende mogelijkheden voor u.

Trouw locatie

Een prachtige ambiance in Lelystad. Maakt het wel compleet