Trouwlocatie....

Trouwen / trouwlocatie / weddingplanner / trouwen in Lelystad

Geef mij je hand
Geef mij ze allebei
En zeg mij dan heel even
Dat je niet kunt leven zonder mij

Wanneer je de mooiste dag uit je leven gaat plannen, kun je wel wat hulp gebruiken. Want het is de bedoeling dat jij geniet op jullie huwelijksdag. Of je nu wel of geen weddingplanner inhuurt, of een ceremoniemeester regelt, wij staan je graag terzijde met checklists, aanbevelingen, voorproefjes en alles wat wenselijk is op jouw mooiste dag. En ja, het is mogelijk om een event manager vanuit Aan ut Water aan te stellen. Wij ontnemen je alle zorgen zodat jij je volledig op jouw gasten kan richten.

Restaurant Aan Ut Water is sinds 2013 een erkende trouwlocatie. Wij bieden een sfeervolle, nautische omgeving met een groot buitenterras met 80 – 120 zitplaatsen direct aan het water. Bijzonder populair is het trouwen op de steiger of op ons terras. Maar het is ook mogelijk om jouw eigen zeiljacht af te meren aan onze hoofdsteiger. Want wij begrijpen heus dat de fanatieke zeiler, het liefst trouwt aan boord van zijn eigen schip. Voor jouw gasten regelen wij dan stoeltjes en eventueel partytenten op de steiger. Daarna verhuizen wij het gezelschap richting ons terras.

Binnen bieden grote raampartijen een prachtig uitzicht op de afgemeerde jachten en het daarachter gelegen IJsselmeer. Dus bij slecht weer, verhuizen wij gewoon naar binnen.

Voor de kinderen is er een omheinde speeltuin. Er kan ook gezorgd worden voor begeleiding van de kinderen en apart entertainment. Zo vieren de kinderen hun eigen feestje en hebben hun ouders tijd om te genieten.

Contact

Overstag 20  8221 RG Lelystad

0320-263663

06-57182727

Contact@aanutwater.nl

Openingstijden

  • 7 dagen per week geopend van 10.00-17.00 uur
  • Afhalen mogelijk van 12.00-19.00 uur
Kerstavond geopend
1e Kerstdag geopend
2e Kerstdag geopend
 
27 december t/m 2 januari gesloten

Vergaderzaal

Ook voor besprekingen kunt u bij ons terecht. En wij verzorgen de rest.

High Tea?

Aan ut Water heeft verschillende mogelijkheden voor u.

Trouw locatie

Een prachtige ambiance in Lelystad. Maakt het wel compleet