WIST U DAT?

Wat biedt Flevo marina nog meer..

Jachthaven Flevo Marina
Direct gelegen aan het IJsselmeer vlakbij Lelystad is jachthaven Flevo Marina dé ideale uitvalsbasis voor uw vaartochten naar de oude Zuiderzeestadjes, de Friese meren, Randmeren of de Waddeneilanden. Onze haven biedt naast ruime ligplaatsen vele extra faciliteiten.

Rob Fritz
Sinds 1986 zijn wij gespecialiseerd in teak en kurk dekken, stootranden, blokroosters ook voor in de badkamer (thuis) enz. Tevens zij wij gespecialiseerd in woning en kantoor interieur. Bezoek onze fotoalbum om een indruk van ons werk te krijgen.

Flevo Sailing
Flevo Sailing heeft moderne, goed uitgeruste zeiljachten die beschikbaar zijn voor heerlijke zeilvakanties, zeillessen en bedrijfsevenementen op maat. Onze kwalitatieve jachten van o.a. Jeanneau en Winner liggen in de de Flevo Marina te Lelystad, een mooie jachthaven gunstig gelegen aan het Ijselmeer.

Best Marine
De luxe waterchalets van BestMarine in de Flevo Marina zijn uniek. Ze drijven namelijk in de haven, direct aan het IJsselmeer en op steenworp afstand van het strand. In de zon achterover leunend in uw comfortabele terrasstoel kunt u genieten van het mooie uitzicht op de haven! Heeft u slaapplaatsen nodig tijdens een weekendje zeilen met familie en/of vrienden, dan is een Waterchalet ideaal. Ook is het een goede basis om vanaf uw Waterchalet de omgeving van Lelystad te leren kennen. U kunt de chalets voor elk gewenste periode bij ons huren.

Team Heiner
Team Heiner ademt de sfeer van topzeilsport uit. Op unieke wijze worden de spanning, het avontuur en de proceskant van het wedstrijdzeilen verwerkt in mooie maatwerkprogramma’s.

Contact

Openingstijden

  • 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur
  • Keuken geopend van 12.00-21.00 uur
  • Afhalen mogelijk tussen 12.00-21.00 uur

Vergaderzaal

Ook voor besprekingen kunt u bij ons terecht. En wij verzorgen de rest.

High Tea?

Aan ut Water heeft verschillende mogelijkheden voor u.

Trouw locatie

Een prachtige ambiance in Lelystad. Maakt het wel compleet